31 December

Vardag / 0
Nu är det bara några timmar kvar av 2015. Jag har funderat ganska mycket över året som har varit och har väl insett att jag utvecklats som människa, på ett positivt sätt då. Nog för att mitt år började riktigt risigt om jag får säga det själv, så har jag ändå lyckats se saker från den ljusa sidan. Min inställning är och har alltid varit att saker händer för en anledning, oavsett hur mycket det kan såra. 
 
Januari:
Jag och Fredrik gör slut, vilket innebär att han flyttar ut. Vi diskuterar därmed väldigt ofta om vad som kommer att hända och vem som behåller vad. Tiden går och jag hittar en annan(alldeles för snabbt). 
 
Februari:
Kaos i det alldeles för snabba förhållandet och jag halkar efter i plugget. Det slutar med att vi går skiljda vägar, vilket kändes skönt när det väl var beslutat. Skit fortsätter dock att dyka upp och följer mig in i nästa månad.
 
Mars:
Återhämtning. Jag känner mig vilsen, ledsen, arg och frustrerad. Denna månad är väldigt suddig då jag var smått deprimerad. Men jag kände i slutet att jag kunde resa mig och faktiskt ta tag i det som blev.
 
 
April-Maj:
Inget minne. Många diskussioner tror jag och mycket att ta igen i plugget.
 
Juni:
Jag minns denna månad som en sådan där jag försökt få alla uppgifter klara, försökt hitta en ny lägenhet och samtidigt vänja mig vid att vara ensam osv. Började också umgås mycket med Jennifer igen, vilket verkligen var en räddning och jag är så tacksam för att ha vänner som hon ♥
 
Juli:
Årets roligaste månad! Denna månad valde jag verkligen att göra allt som var roligt eftersom jag nästa månad skulle behöva plugga en hel del. Jag var i Bettnes och badade, besökte mormor, var på Åsele marknad och också spenderade tid på Holmön. Trots att jag levde som en gud denna månad så fanns min farmor alltid i tankarna då hon också gick bort denna månad. Så det var absolut en känsloblandad månad, med mycket av allt.
 
Augusti:
Detta kom att bli den mest stressiga månaden på riktigt länge. Den började med en massa plugg till tentamen som jag hade i slutet av månaden. Samtidigt som detta var jag på farmors begravning och sålde även iväg en massa möbler eftersom jag nu hade fått nys om en lägenhet. Så i slutet av månaden hade jag 3 omtentor, flytten och min födelsedag. Galet!
 
September-November:
Kurserna började igen och jag valde att fokusera rejält på skolan, vilket gav resultat. Jennifer hittade sin kille och vi spenderade mycket tid i hans lilla lägenhet. Blev många fester, som man faktiskt hann med eftersom skolan gick så bra. Halloween var hur roligt som helst och jag såg fram emot många roliga kvällar i fortsättning.
 
December:
Denna månad har varit väldigt stilla lugn. Jag har inte gjort så himla mycket faktiskt. Handlat julklappar in till det sista och samtidigt försökt hänga med i plugget. Julafton var även den väldigt lugn då jag och mamma var hemma hos mormor. Nu hoppas jag att nyårskvällen skall bli ett härligt minne att spara för att fira in det nya året som jag varit så sjukt taggad på!
 
2016, new, and year-bild
Till top